Wie zijn wij?

Over Collectief Verzekeringsplan

Collectief voordeel voor iedereen

Collectief Verzekeringsplan is een merk van Klap direct en richt zich op rechtstreekse verkoop van verzekeringen aan particulieren via internet tegen de scherpst mogelijke premie. Wij streven ernaar dat u bij Collectief Verzekeringsplan altijd het goedkoopste aanbod vindt. Collectief Verzekeringsplan doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Collectief Verzekeringsplan onderscheidt zich door voor u groot in te kopen en door onze onafhankelijkheid. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht.

Klap direct is een handelsnaam van Klap b.v. Klap is al sinds 1854 actief in het verzekeren van zowel bedrijfs- als particuliere risico´s. Wij beschikken over alle mogelijke vakdiploma´s en zijn als één van de weinige beursmakelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs, tevens zijn wij Open Market Correspondent, zodat wij ook op Lloyd´s zaken onder kunnen brengen.

Onze missie

Collectiefverzekeringsplan.nl biedt u als werknemer lage premies met uitgebreide dekkingen voor al uw particuliere verzekeringen. Hier vindt u geen oneindige en lastige keuze aan producten en maatschappijen. Van ieder product selecteerden wij slechts één aanbieder, uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Dat is waar u van op aankunt als u bij ons een verzekering afsluit. Dát is onze missie. En we doen alles om te zorgen dat die missie slaagt!

Execution Only

Bij Collectief Verzekeringsplan ontvangt u direct nadat u de gegevens voor de offerte heeft ingevuld een voorstel samen met de voorwaarden. U kunt direct hierna desgewenst de verzekering ook afsluiten en hiermee een forse besparing realiseren. Het afsluiten van de verzekering doet u rechtstreeks en online. Dit noemt men Execution Only en dat is voor consumenten die zonder advies weten welke keuze zij maken. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor uw keuze, het afsluiten en uiteindelijk het beheer van uw verzekering.

Deskundig en onafhankelijk

  • Onze WFT dienstenwijzer ›
  • Het lidmaatschap van NVGA
  • De benoeming tot Register Makelaar in Assurantien (RMIA)
  • Lid van Registerpensioenadviseurs (RPA)
  • De aansluiting bij het KiFiD 300.013472
  • Lid van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control
  • Kamer van Koophandel Amsterdam 33002950
  • SER-inschrijving 15803-A
  • WFT-vergunningsnummer 12018968
Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.